Open Call Vak You Up Traject

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 09:39

Ben jij een creatieve maker met een tof idee of heb je hulp nodig in het waarmaken van je plannen? Twijfel niet en schrijf je in voor het VAK YOU UP! traject.

Tot 30 april kun je je nog inschrijven. Binnen 3 weken krijg je bericht of je plan mee opgaat in het VAK YOU UP! traject.

Met het traject ‘VAK YOU UP!’ koppelt VAKTO je aan een partnerinstelling*. Middels deze koppeling en een klein budget helpen ze makers op weg met het opstarten van een idee of nieuw project. De partnerinstelling helpt je als maker op weg met praktische en inhoudelijke expertise. En met het budget maak je een begin met het verwezenlijken van je ontwikkelingsvraag.

Het VAK YOU UP!-traject is niet per definitie bedoeld om direct tot een eindresultaat te komen. Maar het geeft in korte tijd een boost aan jouw artistieke idee. VAK YOU UP! helpt je op weg om je plan of je idee duidelijker vorm te geven, om er vervolgens gefundeerder mee verder te gaan.

Met dit VAKTOR-traject kan je je plan voor een deel onderzoeken en uitwerken, waardoor je daarmee makkelijker bij andere trajecten kunt aansluiten.

* Op dit moment zijn de VAKTOR-partnerinstellingen: Poppodium Hedon (Zwolle), Rabo Theater De Meenthe (Steenwijk), Stadsgehoorzaal Kampen en Zwolse Theaters.

 

Check de website voor meer info! 

Meer info: https://vaktor.nl/vakyouup/ 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.