Uitnodiging aanmelden Gekleurd Grijs Actiemaand april 2024

Gepubliceerd op 27 november 2023 om 10:12

Hoera! April 2024 vindt Gekleurd Grijs weer plaats. We gaan door met het enthousiasmeren van de groeiende groep senioren in Drenthe voor kunst en cultuur. Jullie doen toch ook (weer) mee?

Gekleurd Grijs 2024
Tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs is het de bedoeling dat je senioren op laagdrempelig wijze kennis laat maken met jouw organisatie en kunstzinnige en creatieve activiteiten. Een creatieve workshop in het dorpshuis? Of een koffietafel na de theatervoorstelling? Meld de activiteit, die jij organiseert voor senioren, bij Stichting Kunst en Cultuur Drenthe aan.


Het is niet de bedoeling om regulier aanbod, tegen een reguliere prijs aan te bieden. Ze gaan ervan uit dat alle deelnemers iets extra’s bieden.
Ze geven wat voorbeelden:

  • Een georganiseerde rondleiding door de tentoonstelling, eventueel met een aansluitende activiteit.
  • Een speciale workshop voor de doelgroep.
  • Aanbod dat geschikt is gemaakt voor een kleinere groep senioren. Bijvoorbeeld voor senioren met een beperking (rollator, gehoorapparaat, prikkelarm).
  • Een mooie korting op de reguliere entreeprijs.

Tip: Om senioren te bereiken die minder bekend zijn met kunst en cultuur kun je ook denken aan samenwerking met dorpshuizen en verzorgingsinstellingen.

Alle aangemelde activiteiten verzamelen zij in een folder en op onze vernieuwde website www.gekleurdgrijs.nl. Ze zetten daarnaast in op veel free publicity, sociale media en advertenties.

Aanmelden van activiteiten
Wel meedoen, maar nog niet duidelijk wat? Laat ons alvast weten dat je mee wil doen. Stuur een mail naar gekleurdgrijs@kunstencultuur.nl.
Klaar om een activiteit aan te melden? Meld je activiteit, uiterlijk 16 januari 2024, aan via het online aanmeldformulier. Op dit formulier kun je de omschrijving, data en locatie(s) van jouw activiteit(en) vermelden. Ze ontvangen ook graag een foto van rond de 500kb. Die plaatsen ze met je activiteit op onze nieuwe website. De foto mag je sturen naar mailadres gekleurdgrijs@kunstencultuur.nl.
Inge Poppinga is contactpersoon van de actiemaand Gekleurd Grijs 2024. Ook voor vragen over Gekleurd Grijs is zij bereikbaar op dit mailadres.

Openingsactiviteit
Dit jaar organiseren zij op verschillende plekken in Drenthe een openingsactiviteit. Hierover krijg je later meer informatie.