Schrijf je in voor de Derde Ronde van 'De Wolden Kiest voor Talent' Training

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 13:00

Wat een overweldigende respons hebben we gekregen op de inschrijvingen voor de training 'De Wolden kiest voor Talent'! Ronde 1 en 2 zitten helemaal vol met enthousiaste deelnemers die net als wij geloven in het belang van het ontdekken en stimuleren van het talent bij kinderen en jongeren.

Maar goed nieuws: we gaan voor een Derde Ronde! Door het enorme succes zijn we verheugd om nog meer mensen de kans te geven deel te nemen aan deze waardevolle training. We hebben nieuwe data vastgesteld: 31 januari, 9 februari en 1 maart. De training zal plaatsvinden in het gemeentehuis van Zuidwolde, van 9.00 tot 16.30 uur.

Wat het nog specialer maakt, is dat we een eigen bijdrage vragen van slechts 75 euro. Normaal gesproken kost deze training ongeveer 700 euro! Dit is een unieke kans om hoogwaardige kennis en ervaring op te doen tegen een zeer toegankelijke prijs.

Echter, de Derde Ronde kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers. Dus verspreid het woord, deel dit bericht met vrienden, familie, en collega's – laten we samen deze waardevolle kans benutten!

Voor meer gedetailleerde informatie over de training, bekijk de folder onderaan dit bericht of ga naar naar de nieuwspagina op www.cultureeldewolden.nl. Heb je besloten om deel te nemen en jouw talenten te ontdekken? Stuur dan snel een e-mail naar onze cultuurcoach Inge Sterken via inge.sterken@dewoldenhoogeveen.nl om je plek te reserveren. Aanmelden kan t/m 10 januari 2024, wees er snel bij want vol=vol.

 

Folder Training Talentkracht
PDF – 1,7 MB 79 downloads