Gratis ondersteuning en Advies bij Kunst & Cultuur: Jouw Creatieve Plannen realiseren in De Wolden

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 11:29

Tip van de cultuurcoaches uit De Wolden!

Heb je bruisende ideeën voor een cultureel project maar weet je niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar professionele begeleiding bij het opstellen van een projectplan of het aanvragen van subsidies? Goed nieuws! Bij Stichting Kunst & Cultuur Drenthe staan ze klaar om je te ondersteunen en te adviseren, en het beste van alles is: het is helemaal gratis!

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net je eerste stappen zet in de culturele wereld, zij bieden gratis advies en begeleiding om je plannen tot leven te brengen. Deskundigen staan klaar om met je te sparren over de inhoud van je project, strategieën voor publiciteit, en alle andere aspecten die bijdragen aan het succes van jouw culturele initiatief.

Neem eenvoudig contact met hen op via telefoonnummer 0592-336999 of stuur een e-mail naar info@kunstencultuur.nl. Of het nu gaat om beeldende kunst, muziek, theater, literatuur, of een interdisciplinair project, zij zijn er om je te helpen jouw creatieve visie te verwezenlijken.

Bij Kunst & Cultuur geloven ze in de kracht van cultuur om gemeenschappen te verrijken en verbinden. Daarom zetten ze zich in om kunstenaars en culturele initiatieven te ondersteunen, ongeacht de omvang of ervaring. 

www.kunstencultuur.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.