Voor Cultuurmakers: Doe mee met Oktobermaand Kindermaand

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 18:21

Oktober Kindermaand is het kunst- en cultuurproject met gratis activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud in Drenthe.

We zijn in voorbereiding voor oktober 2024. Je kunt jouw activiteiten vanaf nu aanmelden: Aanmeldformulier OKM 2024

Zet jouw activiteiten in de schijnwerpers tijdens Oktober Kindermaand. Doe mee en kom in ons boekje en op de website. Met jouw deelname aan Oktober Kindermaand moedig je kinderen van 4 t/m 12 jaar aan samen met hun (groot)ouders deel te nemen aan culturele activiteiten.

Alle zaterdagen en zondagen in de maand oktober zijn actiedagen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je deel wilt nemen. Wij adviseren om minimaal op twee dagen activiteiten aan te bieden. Op deze manier geef je kinderen meer opties en vergroot je de kans op betrokkenheid bij jouw instelling. 

Jouw activiteit wordt gepresenteerd in een programmaboekje (oplage: 55.000).

Op onze website: www.kindermaand.nl is vanaf 18 september het programma is te vinden.

Alle basisscholen in Drenthe werken mee door de programmaboekjes uit te delen. Ook de twaalf burgemeesters van Drenthe zetten zich in.

Zij openen de Oktober Kindermaand in de eigen gemeente op woensdag 18 september 2024.

We vragen je mee te werken aan de spaarkaartenactie door stickers uit de delen. Deze krijg je te zijner tijd toegestuurd. Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen?

Vul dan het online aanmeldformulier in! Wij ontvangen graag jouw informatie met geüpload fotomateriaal uiterlijk 7 mei 2024: Aanmeldformulier OKM 2024

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Ellen van Roosmalen, 06 802 291 06, kunstencultuur.nl