Speel of dans mee op festival Veenhuizen

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 14:11

Jonge Drentse muzikanten, dansers en acteurs gezocht!  

#GoClassic biedt Drentse muzikanten, dansers en acteurs van 13 tot 25 jaar de kans om een voorstelling te maken en te presenteren op Festival Veenhuizen.

Dat gebeurt tijdens een Summerschool van 15 tot en met 20 augustus in Drouwen. De deelnemers maken een muziektheaterproductie onder begeleiding van professionals van het Noord Nederlands Orkest, Drents Jeugdtheater Garage TDI en Kim’s Fame School. De Summerschool is inclusief overnachtingen en maaltijden. De voorstelling is zaterdag
20 augustus twee keer te zien op het festival. Op www.goclassic.nl staat alle informatie en kun je je tot en met 1 juli aanmelden om  mee te doen. Projectleider Monique Verheugt is voor meer informatie bereikbaar via info@goclassic.nl

Festival Veenhuizen
Festival Veenhuizen voert bezoekers mee langs topmusici en de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen.

#GoClassic
#GoClassic is een project voor jonge, gevorderde muzikanten in Drenthe om te experimenteren met andere muziekstijlen en kunstdisciplines. Het project is een initiatief van de Drentse kunstinstellingen K&C, ICO, Facet (voorheen De Kunstbeweging), Scala Centrum voor de Kunsten en CultuurKlik.