Innovatielabs krijgt een vervolg!

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 10:50

Op vrijdag 8 juli 2022 lanceren het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en CLICKNL de Open Call Innovatielabs #2. Deze oproep is bedoeld voor makers, culturele instellingen en andere creatieve partijen die willen werken aan innovatie in de sector middels verdiepend onderzoek of experiment.


Staatssecretaris Uslu geeft een vervolg aan Innovatielabs, omdat het programma bijdraagt aan een duurzaam herstel van de culturele en creatieve sector. Na een eerste open call die in september 2021 een overweldigend aantal voorstellen opleverde, is voor een tweede maal budget ter beschikking gesteld. Het programma wordt gefinancierd uit het herstelplan voor de cultuursector.


De Open Call Innovatielabs #2 is vanaf vrijdag 8 juli 2022 te vinden op deze website. De sluitingsdatum voor aanvragen is woensdag 5 oktober 2022.


Online Q&A
Op woensdag 20 juli, van 15.30 tot 17.00 uur, organiseren het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en CLICKNL een online Q&A-sessie over de Open Call #2. Projectleider Eva Roolker beantwoordt (vooraf gestelde) vragen en gaat in op praktische zaken, waaronder de aanvraag- en selectieprocedure. Aanmelden via de site van Innovatielabs.