Zomergroet en aankondiging Verenigingsbijeenkomst 'Hoe dan?'

Gepubliceerd op 20 juli 2022 om 11:55

Namens de regiegroep Cultuur De Wolden, VIP De Wolden en sport De Wolden willen we alle (vrijwilligers) organisaties graag uitnodigen voor de bijeenkomst ‘Hoe dan?’ door Ferenc van Damme.

Momenteel leven we in een veranderende wereld. Wat zijn de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om te voorkomen dat jouw vereniging/organisatie voor 2030 overbodig wordt?

Noteer 28 september 2022 alvast in je agenda. De bijeenkomst zal een vervolg zijn op de bijeenkomst ‘Vitale verenigingen’ van 9 mei 2022.

Voor wie: (vrijwilligers)organisaties in Gemeente De Wolden

Locatie: Buitencentrum De Poort - Kloosterstraat 12, Ruinen

Datum en tijd: 28 september - inloop 19.15 uur, start 19.30 uur

Aanmelden: volgt

Ferenc van Damme is communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter en participatie beleidsontwikkelaar bij Studio Vers Bestuur van de provincie Overijssel. Ferenc werkt met de lerende partners van Studio Vers Bestuur nu al weer ruim 13 jaar aan (zelf-) inzicht om via innovatieve communicatiestrategieën de ‘kracht van de samenleving’ beter aan te boren en het tweerichtingsverkeer met verschillende ‘soorten’ inwoners te stimuleren.

Een inspirerend verhaal met theoretische, maar vooral praktische kennis van de belevingswerelden van verschillende doelgroepen. Zelfinzicht, een realisatie van je eigen rol in een razendsnel ontwikkelende wereld en een andere houding van onszelf zijn essentieel voor een streven naar een vitale, samenredzame, evenwaardige ‘doe-democratie’. Iedereen beseft inmiddels dat het anders moet.

De vraag is; HOE DAN?

Met vriendelijke groet,

Regiegroep Cultuur De Wolden, VIP De Wolden, sport De Wolden