Culturele tuin Welgelegen

In het derde weekend wordt op 20 september vanaf 16:00 tot 19:00 een Culturele Tuin gehouden in Welgelegen, Prinsesseweg 8, Koekange.

Deze culturele tuin staat in het teken van “rust en ontspanning”. Tijdens de Culturele uitmaand wordt van 11 t/m 28 sept. ook de kunstroute Grensloos Kunst Verkennen in De Wijk en IJhorst gehouden. Na een dag van genieten van kunst, kunt u tijdens de Culturele Tuin bij Welgelegen in Koekange “bijkomen”. Er kan een drankje, een warm of koud hapje genuttigd worden met de muzikale omlijsting van Dorothee Spijkers. Dorothee is de moeder van Miss Montreal (Sanne Hans). Tevens kunt u in het Blikmuseum herinneringen uit uw verleden ophalen, het heeft een ruime collectie voorraadblikken. Trouwens, zonder dat u de kunstroute volgt mag u ook gerust langskomen!

Om de kunst niet helemaal los te laten is er de mogelijkheid om een workshop fotografie te volgen. Deze wordt door de fotografen Axel Wiewel en Paul Mentink gehouden en is geheel gratis. Elk niveau van fotografie kan hier wat voor zijn gading vinden. Naast de mogelijkheid om bepaalde technieken te zien, is er ook werk van deze fotografen te zien.

Tot slot staan er in de tuin enkele prachtige beelden van Martha Veldthuis.

wat is dit?