Online Inspiratiesessies Méér kunst en cultuur in School en Omgeving!

Gepubliceerd op 4 maart 2024 om 11:03

Benieuwd naar wat kunst en cultuur voor jouw school of de school in jouw omgeving kan betekenen en hoe je een verrijkte schooldag kan opzetten? 

Meld je dan nú aan voor de (gratis!) online inspiratiesessies op dinsdag 5 of donderdag 14 maart die we samen met met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) binnen het programma Méér kunst en cultuur in School en Omgeving, organiseren.

Tijdens deze sessies krijg je onder leiding van onderwijsspecialist Karim Amghar meer informatie over de nieuwe subsidieregeling School en Omgeving en praten we over het toepassen van de Rijke Schooldag als interventie op kansenongelijkheid.

Programma
Wanneer:    Dinsdag 5 en donderdag 14 maart 2024 
Waar:          Online
Tijd:            15.00 – 16.15 uur
 
14:30 - 15:00 uur: Digitale inloop
15:00 - 15.15 uur: Opening keynote kansengelijkheid door Karim Amghar

15.15 uur: Vraaggesprek met experts Frank Studulski (Sardes) en Karin Eising (OCW) over de verlengde rijke schooldag en de subsidieregeling School & Omgeving die in april 2024 weer aangevraagd kan worden.

15.40 uur: Joyce van der Niet biedt vervolgens met de 'effectuation methode' en voorbeelden uit de praktijk handvatten om aan de slag te gaan met de verlengde schooldag.
16:15 uur: afsluiting door Karim Amghar

AANMELDEN

Wie mag deze inspirerende sessies niet missen?

  • Scholen die nog geen verlengde schooldag en/of een rijk naschools kunst- en cultuuraanbod hebben, maar dat wel ambiëren.  
  • Alle partijen die een bijdrage kunnen leveren aan een verlengde schooldag. Denk aan culturele instellingen, gemeenten en het bedrijfsleven.  
  • Partijen die een coalitie kunnen vormen voor de uitvoering van het programma School & Omgeving.


>> Kijk hier voor meer informatie over het programma en de regelingen.

Meld je aan voor een van sessies via de rode knop. Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie.

Hartelijke groet,

Jantien Westerveld
Directeur Méér Muziek in de Klas