Schaduw, de Leerkuil en Architectuur

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 11:08

Zo vlak voor de zomer willen we nog even wat van ons laten horen. 3 dingen: de 3e ronde van de Schaduwdoos, de Spion (onze voorstelling over de Leerkuil) en ons nieuwste kindje: Een lessenserie over Architectuur.

Als eerste de video-lessenserie over Architectuur, waarbij we een tiental thema's binnen de bouwkunst behandelen en een koppeling maken met het rekenonderwijs. Elk thema bestaat uit 2 lessen, de 'Videoles' en het 'Architectenlab.'

Theorie, humor, geschiedenis, meten, creativiteit, onderzoek en actief meedoen zijn een paar kernwoorden. De eerste paar lessen zijn ondertussen af en worden 'as we speak' getest. Het komende schooljaar hopen we alle 20 lessen af te hebben.

Onze Schaduwdoos gaat het 3e jaar in en wordt op heel veel scholen door Nederland met plezier ingezet in de kleuterklassen. 
Deze zomervakantie wordt opnieuw een lading schaduwdozen gemaakt.
Wil je een compleet schaduwdoos pakket op school, of wil je 'm voor 4 weken in de klas, dat kan! Kosten voor de aanschaf zijn € 550,- en voor € 110,- heb je 'm 4 weken op school. Wil je ontdekken hoe ontluikende meetkunde, schaduwen en verhalen samenkomen?
Bestel nu een schaduwdoos!

En natuurlijk De Spion, onze nieuwe voorstelling over de LEERKUIL. Deze theatervoorstelling waren we van plan pas op te voeren vanaf september 2022, maar we kregen al meteen veel aanvragen en zijn meteen begonnen met een hele serie. Heerlijk om te doen!
Bij de voorstelling hoort een uitgebreid lespakket over de Leerkuil om de kinderen te helpen met doorzetten! 
Nodig ons nog snel uit bij jullie op school voor schooljaar 22 / 23!

Kijk voor meer info op: www.heldenbloem.nl