Livestream werkconferentie 'Méér Muziek in Mijn Klas' vanuit Paleis Noordeinde

Gepubliceerd op 9 mei 2022 om 16:05

Heeft u zich al aangemeld voor de online livestream van de werkconferentie ‘Méér Muziek in Mijn Klas’ op dinsdagmiddag 10 mei op Paleis Noordeinde in Den Haag?


In aanwezigheid van onze erevoorzitter Koningin Máxima staan we deze dag stil bij de belangrijke rol die leerkrachten spelen bij de verankering van muziekonderwijs. Stichting Méér Muziek in de Klas heeft schoolleiders, groepsleerkrachten en studenten van de pabo uitgenodigd om inspiratie en kennis op te doen en uit te wisselen.
Vanuit het hele land zijn er deelnemers voorgedragen om bij de werkconferentie aanwezig te zijn. Maar gelukkig is het voor al onze relaties mogelijk om de plenaire sessie ook online via de livestream te volgen.

Programma Méér Muziek in Mijn Klas
Koningin Máxima zal als erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas de werkconferentie openen. Vervolgens vertellen prof. dr. Erik Scherder en zanger Jeangu Macrooy over de kracht van muziek en ook schoolleiders en leerkrachten delen inspirerende verhalen over de impact van muziek in de klas. Levent Aslan, directeur Aslan Muziekcentrum, zorgt voor een muzikale verrassing.

Mis het niet en meld u nu aan voor de livestream op dinsdag 10 mei via de volgende link: Livestream

Vervolgens ontvangt u een paar dagen van tevoren de link om de livestream te kunnen volgen.

Het online programma:
13:45 – 14.00 uur:        Digitale inloop
14:00 – 14:05 uur:        Muzikale opening door de Doe Maar Mee Band uit Gelderland en openingstoespraak door de        erevoorzitter van Meer Muziek in de Klas Koningin Máxima
14:05 – 15.10 uur:        Plenair programma met o.a. Erik Scherder, Jeangu Macrooy en Aslan Muziekcentrum Amsterdam
 
Doel van deze dag is dat leerkrachten, schoolleiders en studenten nieuwe inzichten en inspiratie opdoen om in te zetten voor structureel muziek voor alle kinderen in de klas.