Alida van der Vegt in gemeentehuis

Zuidwolde

11 apr 2019  -  30 jun 2019

Van tijdens openingsuren

Plaats: Gemeentehuis

Zuidwolde

Mijn naam is Alida van der Vegt en ik woon in Zuidwolde. Ik was aangenaam verrast toen ik een uitnodiging ontving voor deze expositie. De komende weken kunt u dan ook een aantal van mijn schilderijen bekijken. Het beeldend vormgeven is een passie geworden, die ik in mijn vrije uren graag beoefen. In 1985 ben ik met mijn eerste schilderlessen begonnen en heb daarna verschillende technieken uitgeprobeerd.  Uiteindelijk bevalt het schilderen met olieverf het best. De kleuren zijn mooi en ook laat de olieverf zich heel goed mengen. Ik laat me vooral inspireren door mijn omgeving, mens en dier. Mijn familie is dan ook een dankbaar onderwerp. Wellicht herkent u een paar familieleden…..

In mijn atelier de Wolden geef ik les aan een aantal cursisten. Inmiddels zijn er al mooie schilderijen ontstaan die ze dan ook graag willen exposeren.  De meeste cursisten hadden nog nooit een kwast in handen gehad en u kunt zien wat men kan maken met wat goede raad en advies. Ik ben trots op mijn cursisten. Met veel passie en gezelligheid wordt er samen geschilderd. Zij vinden het leuk en ook mij geeft het veel energie. Even helemaal wat anders aan je hoofd en voor sommigen een soort van therapie….

Mijn motto is dan ook: "Je kunt alles, totdat het tegendeel bewezen is".

Een aantal schilderijen is te koop. Bij de balie ligt een prijslijst met een beschrijving, afmeting en gebruikte techniek.  Mocht u geïnteresseerd zijn in een schilderij, dan kunt u contact met mij opnemen en zal ik het schilderij voor u reserveren.

Ik wens u veel kijkplezier.

Alida van der Vegt
www.atelierdewolden.nl
info@atelierdewolden.nl

Ook namens de cursisten:

Toos Hulleman, Marrie Duinkerken, Marijke Kemink
Hillie Kremer, Hetty van der Vegt, Esmeralda Zwiep en Bertha Scheper 

Ook namens de cursisten:

Toos Hulleman, Marrie Duinkerken, Marijke Kemink
Hillie Kremer, Hetty van der Vegt, Esmeralda Zwiep en Bertha Scheper
wat is dit?