Awash

Zuidwolderweg 8 Echten

26 jan 2019

Van 20.00 uur

Plaats: Klein Paradiso

Zuidwolderweg 8 Echten

AWASH in Klein Paradiso! 

Zaterdag 26 januari om 20:00 AWASH in Klein Paradiso, Echten.

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon.

Meer dan 250 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en in 2016 een toer door Engeland.

Hun gedrevenheid brengt Awash op steeds mooiere plekken. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is sinds april dit jaar, het tweede album ‘Waiting Words’ een feit. Opnames zo divers als het leven zelf. Autobiografisch maar soms vanuit een ander perspectief beschreven. Waar het vorige album ‘Turn the lights’ een reis naar geluk was, is dit album een greep uit de dagelijkse realiteit.

“Deze band is het zuiverst van alle bands (10) deze avond. De lage stem van Geert van der Burg vult de zaal en vrijwel iedereen kijkt dromerig voor zich uit en laat zich meevoeren op de muziek. Vol gevoel brengt de band nummer na nummer” (3voor12 NB)

“Met de geweldige stem van Geert van der Burg die overtuigend doet denken aan bijvoorbeeld een Eddie Vedder (Pearl Jam) en aangevuld met nog een viertal zeer getalenteerde muzikanten” (3voor 12 ZH)

De bandleden Geert van der Burg, Maarten de Raad, Maarten Ligtenberg, Peter Süoss en Bertwin van Avezaath komen uit de omgeving Breda, Tilburg en Rotterdam maar komen graag terug naar Echten!

Zaterdag 26 januari 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten. De entree bedraagt 10,- euro  Tel. 0528-373766 of via mail info@delibre.nl

wat is dit?