Lappenmandconcert door Sinje Kiel

12 sep 2021

Van 14.30 uur

Plaats: Karstenhoeve

Ruinerwold

L A P P E N M A N D C O N C E R T
Aanstaande zondag 12 september kom ik weer in actie bij museumboerderij Karstenhoeve met de theatrale voorstelling Sick of Love! Deze keer begeleid door Elly van Munster op luit met een speciaal door mij voor het museum gemaakte voorstelling bij de expositie In de Lappenmand, inclusief rondleiding over de expositiezolder.

Mad Songs over diverse malaise en al dan niet vermakelijke liefdesellende waarbij bezoekers vanuit het tbc-huisje in de voortuin (als het weer het toelaat) en binnen op vaste plekken zullen worden toegezongen. Een bijzondere concertbeleving met een bijzonder decor! De boerderij Karstenhoeve ontstond in de zeventiende eeuw, net als de muziek die wij ten gehore brengen: “Doen Daphne d’overschoone maegt….”, liederen van Constantijn Huygens, van de Engelse componisten William Lawes, Henry Purcell, John Dowland en de Italianen Barbara Strozzi, Claudio Monteverdi en Girolamo Frescobaldi.

Aanvang 14:30 uur, deur open 14:00 uur (einde ca. 16:30 uur, het museum sluit om 17:30 uur). De toegang bedraagt 15 euro incl. museum, contactloos en met pin te betalen bij de ingang (jongeren tot 16 jaar gratis). Reserveren hiervoor is noodzakelijk in verband met beperkt aantal bezoekers en het afstand houden. Reserveer hier of via de website van de museumboerderij.

De lappenmandconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente De Wolden.

wat is dit?