Culturele activiteiten in De Wolden tijdens zomervakantie

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 16:01

Aankondiging voor een greep uit de culturele zomeractiviteiten in De Wolden! 🌞

Mis deze bruisende culturele ervaringen niet in De Wolden tijdens de zomerschoolvakantie! We hebben een aantal fantastische evenementen voor jullie op een rijtje gezet:

πŸ“… 11 juli: Workshop Vachtvilten in Koekangerveld. Kom naar deze creatieve workshop en ontdek de kunst van het vachtvilten! Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke viltwerk. Een unieke ervaring voor jong en oud!

πŸ“… 15 juli: ZomerGoed festival in Linde. Beleef een onvergetelijke dag vol muziek, kunst en gezelligheid op het ZomerGoed festival! Laat je verrassen door diverse optredens, geniet van heerlijk eten en drinken en maak nieuwe herinneringen met vrienden en familie.

πŸ“… 15 juli, 2 en 3 sep: Boerendrokte, Karstenhoeve in Ruinerwold Stap in de wereld van het platteland tijdens Boerendrokte op de Karstenhoeve in Ruinerwold! Ervaar de sfeer van het boerenleven met activiteiten voor jong en oud, zoals demonstraties, spelletjes en proeverijen. Een geweldig uitje voor het hele gezin!

πŸ“… 15, 18, 20, 22, 27, 28, 29 juli: Openluchttheater in Ruinen. Geniet van een magische avond onder de sterrenhemel bij het Openluchttheater in Ruinen. Laat je betoveren door de prachtige voorstellingen en beleef de magie van het theater in de buitenlucht. Neem je eigen dekens en stoelen mee voor een comfortabele avond!

πŸ“… 15 juli en 1 sep: Wagenspel 'Beetje dom' in Zuidwolde Maak je klaar voor een hilarische en meeslepende voorstelling: het Wagenspel 'Beetje dom' in Zuidwolde! Laat je verwonderen door het talent van de acteurs en geniet van een avond vol humor en spektakel. Een absolute aanrader!

πŸ“… 16 juli: Goochelshow Mitch Durbank in Zuidwolde. Laat je verbazen door de ongelofelijke goocheltrucs van Mitch Durbank! Deze magische avond vol wonderen en illusies zal je zeker versteld doen staan. Een avond die je niet wilt missen!

πŸ“… 16 juli: 16 juli: Zomerconcert Crescendo in Ruinen. Laat je meevoeren door prachtige melodieën tijdens het Zomerconcert van Crescendo in Ruinen. Geniet van de harmonie van het orkest en laat de muziek je hart vullen met vreugde. Een betoverende avond voor alle muziekliefhebbers!

πŸ“… 29 juli: Open boerderijendag, Karstenhoeve in Ruinerwold. Ontdek het boerenleven tijdens de Open boerderijendag op de Karstenhoeve in Ruinerwold! Maak kennis met de dieren, leer over duurzame landbouw en geniet van de landelijke sfeer. Een geweldige dag vol plezier voor jong en oud!

πŸ“… 19 aug: Ons Kindertheater Festival in De Wijk Voor alle jonge theaterliefhebbers: beleef een dag vol betoverende voorstellingen en spannende workshops tijdens Ons Kindertheater Festival in De Wijk. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van een dag vol magie en avontuur!

Mis deze geweldige culturele zomeractiviteiten in De Wolden niet! Zet de data alvast in je agenda en nodig je vrienden en familie uit om samen te genieten van deze unieke ervaringen. We zien jullie graag bij onze evenementen!